GunesinPesinde
Yeni Üye
Oyun koltuğu arayışındayım, ancak konu hakkında pek bilgili değilim. Hawk marka koltuklar ilgimi çekti; bütçemi 11-12 bin TL olarak belirledim. Ancak daha pahalı bir model için fazladan para harcamayı düşünmüyorum; belki de işimi daha iyi görecek bir ofis koltuğu daha mantıklı olabilir. Bilgisayarda çok zaman geçiriyorum; rahatlık, nefes alabilirlik, dayanıklılık ve sessizlik benim için önemli.
İkea'nın koltuklarını da inceliyorum; rahatlığı ve sağlamlığı nedeniyle Markus veya Jarvfjallet modellerini değerlendiriyorum. Hawk'ın sertliğini azaltmak ve terlemeyi önlemek için jel yastık düşüncesi de aklımda.
Zio Venom Fabric modeline de baktım; visco hafızalı süngerli, ayak uzatmalı, çıkarılabilir silikon tekerlekli ve 15 bin TL civarında. Fiyatı biraz yüksek.
www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr
İkea'nın koltuklarını da inceliyorum; rahatlığı ve sağlamlığı nedeniyle Markus veya Jarvfjallet modellerini değerlendiriyorum. Hawk'ın sertliğini azaltmak ve terlemeyi önlemek için jel yastık düşüncesi de aklımda.
Zio Venom Fabric modeline de baktım; visco hafızalı süngerli, ayak uzatmalı, çıkarılabilir silikon tekerlekli ve 15 bin TL civarında. Fiyatı biraz yüksek.

JARVFJALLET glose siyah çalışma sandalyesi - 80510639 | IKEA
JARVFJALLET glose siyah çalışma sandalyesi - 80510639 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!

MARKUS vissle koyu gri çalışma sandalyesi - 70261150 | IKEA
MARKUS vissle koyu gri çalışma sandalyesi - 70261150 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!