1200 TL bütçeyle RX 5800XT sistemine uygun kasa arayışı

TatliCizik

Yeni Üye
Aorus 5800XT ekran kartım ve bir kule soğutucu kullanıyorum, B550M anakartım mevcut. Geniş, ikinci el, uzun ömürlü bir kasa arıyorum Ankara'da. Haf 912 gibi modeller düşünüyorum fakat görünümü pek hoşuma gitmedi. Ancak, önündeki 22 cm fanı ekran kartım için oldukça çekici. Başka önerileriniz nelerdir? Parçalarımın rahatça yerleşmesini istiyorum. Bütçem en fazla 1200 TL.

Benzer özelliklerde başka kasalar da değerlendirebilirim. Uzun süre sorunsuz çalışacak bir sistem kurmak istiyorum. Fiyat aralığımda uygun, geniş ve havalandırması iyi bir kasa önerisi bekliyorum.

1200 TL bütçeyle Ankara'da geniş ve iyi havalandırmalı kasa bulmak mümkün. Fractal Design Meshify 2 Compact veya be quiet! Pure Base 500DX inceleyebilirsiniz. Haf 912'nin önündeki fan avantajı önemliyse, bu kasaların da ön panellerinde yeterli fan takma imkanı var. İkinci el seçenekleri de değerlendirmenizde fayda var; iyi durumda temiz kasalar bulabilirsiniz. Parçalarınızın uyumluluğunu satın almadan önce kontrol etmeniz önemli.

Geri