15 adet oyuncu koltuğu tavsiyesi

ZamandaDonus

Yeni Üye
Uzun zamandır uygun bir koltuk arıyorum ve araştırmalarım sonucu üç seçeneğe karar verdim.

İlk tercihim Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu. Kullanıcı yorumları, beklentileri karşılayan bir ürün olduğunu gösteriyor. Yeniden tasarımıyla oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Ancak sırt dayama mekanizmasında sorunlar yaşandığına dair şikayetler mevcut. Küçük aksaklıklar yağlama ile giderilebiliyor gibi görünüyor. Müşteri desteğinin de iyi olduğu belirtiliyor. Bazı kullanıcılar sert olduğunu dile getirmiş, ben henüz denemediğim için yorumları değerlendireceğim.

İkinci seçenek olarak Exvega Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu dikkatimi çekti. Rahat ve modern bir tasarıma sahip.

Fakat bu model hakkında çok olumlu yorum bulamadım. Sadece birkaç kişi övdü ve biri şirket çalışanı gibiydi. Müşteri hizmetlerinin kötü olduğu ve iade almadıkları biliniyor.

Üçüncü alternatif ise Fabric Deep Black oyuncu koltuğu. Bu koltuk, sınırlı süreli bir kampanyayla sadece online satışta mevcut.

Rahatlığı konusunda fikrim yok. 4D kolçakların kırılgan olduğu söylentileri duydum; bu sebeple 2D kolçaklı bir model tercih ediyorum. Bazıları oturma yerinin uzun süreli kullanımda deforme olduğunu belirtmiş. Kuponla birlikte 11.000 TL'ye denk geliyor, sağlamlığına dikkat etmem gerekiyor.

Boyum 1.85 cm, kilom ise 75-80 kg arasında. Günlük 9-11 saat bilgisayar başında oturuyorum. Uzun süreli kullanımda rahat ve dayanıklı olmasına önem veriyorum. Bu parayı verdiğime değecek kadar uzun ömürlü olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri