1700-1850 TL bütçeyle ATK A9 Plus mu yoksa VXE R1 mi?

tatliteselli

Yeni Üye
VXE R1'i satın almayı planlıyordum, fakat yeni çıkan ATK A9 serisini gördüm. A9 Plus ile VXE R1 benzer fiyat aralığında bulunuyor.

Görünüm olarak GPX'i taklit ettiği için VXE R1 daha çok hoşuma gitti doğrusu. Ancak bazı belirsizlikler var. R1 uzun zamandır öneriliyor, kullanıcı deneyimiyle ilgili geniş bilgi mevcut ve sorun yok gibi görünüyor.

Ancak A9 Plus yeni piyasaya sürüldüğü için kullanıcı deneyimleri, olası sorunlar hakkında henüz yeterli bilgiye sahip değilim, bu da tereddüt yaratıyor. MCU hakkında da pek bilgim yok.

Ne yapacağım konusunda kararsız kaldım. A9 Plus alan veya kullanan biri varsa tecrübelerini paylaşması harika olurdu. Diğer forumlarda da araştırma yapacağım.

Bir ayrıntı dikkatimi çekti: ATK'nin sitesine baktığımda, VXE R1'in Hisilicon Nearlink MCU'lu versiyonunun da A9 Plus ile birlikte satışta olduğunu gördüm. Ayrıca VXE R1 globalde 20 dolar iken, A9 Plus 50 dolar. Türkiye fiyatları aynı olmasına rağmen globalde fark var ve A9 Plus daha pahalı.

Bu da bana malzeme kalitesiyle ilgili soru işaretleri doğurdu. Zira A9 Plus'ta buz hissi veren özel bir kaplama ve kutudan grip bant çıkıyor.

Geri