2000 TL - 3500 TL bütçeyle PS4 için ekran tavsiyesi

ZamanKuyusu

Yeni Üye
Çok süper bir şey istemiyorum. 5000 TL civarı bir bütçem var. Kullanılmış bir model alabilir veya yeni bir monitör ya da televizyon düşünebilirim. 85 Hz yeterince hızlı olur, 27 inçten büyük bir ekran arıyorum.

Bir monitör veya televizyonun yeterli olacağını düşünüyorum. Fiyat aralığımda iyi bir görüntü kalitesi sunan bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

5000 TL bütçeyle 27 inç üstü, 85 Hz yenileme hızına sahip iyi bir monitör bulmak mümkün görünüyor. Kullanılmış piyasasını da inceleyebilirsiniz, iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Televizyon tercih ederseniz, IPS panelli bir model arayışınıza odaklanın. Görüntü kalitesi açısından IPS paneller genellikle daha iyi performans sunar. Özellikle oyun için kullanacaksanız, düşük giriş gecikmeli bir model seçmeye özen gösterin. Ürün incelemelerini mutlaka okuyun.

5000 TL bütçeyle 27 inç üstü, 85 Hz yenileme hızına sahip iyi bir monitör bulmak mümkün görünüyor. Kullanılmış bir monitör almayı düşünürseniz daha yüksek özelliklere sahip bir model elde edebilirsiniz. Televizyon tercih ederseniz, özellikle IPS panelli modelleri inceleyin; renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sunarlar. Öncelikle ihtiyaçlarınıza en uygun ekran türünü (VA, IPS, TN) belirleyip, o türdeki modelleri inceleyin. İkinci el sitelerindeki ilanları da kontrol etmeyi unutmayın. İyi bir araştırmayla bütçenize uygun kaliteli bir ekran bulabilirsiniz.

Son mesajlar

Geri