ayozlemi
Yeni Üye
Kablosuz, tam boyutlu (en az %70 tuş dizilimi olan) ve fonksiyon tuşlarına sahip bir klavye arıyorum. Daha önce birkaç yerde konu açtım, bazı modeller buldum.
Birkaç modeli inceleyip beğendim. Royal Kludge özellikle ilgimi çekti.
Amazon'daki Coverzone klavye modeli de dikkate değer.
Akakçe'de Royal Kludge R75 modelini buldum, kablolu olsa da fiyat uygun.
Bazı kaliteli görünen modeller var ama oldukça küçükler; yön tuşları bile yok, fonksiyon tuşlarından bahsetmiyorum bile.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue manyetik switchli klavye ilginç görünüyor ancak küçük boyutu beni düşündürüyor.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect manyetik switchli klavye de hızlı tepki süresi ile dikkat çekiyor. Ancak boyut sorunu devam ediyor.
MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB kablosuz klavye çok hoşuma gitti ama iki aydır stokta yok; beklemeli miyim, kararsızım.
Birkaç modeli inceleyip beğendim. Royal Kludge özellikle ilgimi çekti.
Amazon'daki Coverzone klavye modeli de dikkate değer.
Akakçe'de Royal Kludge R75 modelini buldum, kablolu olsa da fiyat uygun.
Bazı kaliteli görünen modeller var ama oldukça küçükler; yön tuşları bile yok, fonksiyon tuşlarından bahsetmiyorum bile.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue manyetik switchli klavye ilginç görünüyor ancak küçük boyutu beni düşündürüyor.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect manyetik switchli klavye de hızlı tepki süresi ile dikkat çekiyor. Ancak boyut sorunu devam ediyor.
MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB kablosuz klavye çok hoşuma gitti ama iki aydır stokta yok; beklemeli miyim, kararsızım.