28.000₺ - 40.000₺ fiyat aralığında dizüstü bilgisayar tavsiyesi

TatliRenkler

Yeni Üye
Bir tanıdığım için uygun bir dizüstü bilgisayar arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığım 28.000₺ ile 40.000₺ arasında

İstediğim özellikler şunlar: En az RTX 3060 veya eşdeğer AMD grafik kartı gerekli. İşlemci olarak ise Ryzen 7 5800H veya benzer güçte bir AMD işlemci düşünüyorum.

Bellek miktarı 18 GB olmalı, 3600MHz hız ve düşük CL değeri tercih sebebi. Depolama alanı için 700 GB SSD yeterli, orta üstü okuma yazma performansı bekliyorum.

Pil ömrünün uzun olması önemli. Ekranın IPS paneli ve 165Hz tazeleme hızına sahip olması şart. Yanlış bir tercih yapmamak için sizin deneyimlerinize güveniyorum.

Bütçeniz ve istekleriniz göz önüne alındığında birkaç model önerebilirim. ASUS ROG Zephyrus G14 veya MSI Raider GE68 serisine bakabilirsiniz. Bu seriler genellikle belirttiğiniz özelliklere sahip ve pil ömrü konusunda da iddialılar. Özellikle 3060'ın üst modelleri veya 6000 serisi AMD GPU'lu versiyonları tercih edebilirsiniz. Satın almadan önce teknik özelliklere tekrar göz atmanızı ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim. İyi bir araştırma ile doğru cihazı bulacağınıza eminim.

Geri