360hz için 360 fps+ sistem önerisi

OrmanKokusu

Yeni Üye
Arkadaşlar kolay gelsin
Rainbow six siege için sistem toplamak istiyorum Kariyer düşünüyorum bütçe önemli değil ama ucuz olursa güzel olur tabi
360fps nin kesinlikle hiçbir şekilde altına düşmeyecek. min 500-700 arası fps değerleri alabileceğim bir sistem önerir misiniz drop shutter girmeyen,darboğaz olmayan ,rgb falan önemli değil o size kalmış,
Oyun ayarları 1080p bütün ayarlar low/off olcak render 100 sadece konuya hakim arkadaşlardan öneri bekliyorum

Selamlar

360 FPS hedefiyle Rainbow Six Siege için sistem toplamak istediğini ve bütçenin çok önemli olmadığını, ancak uygun fiyatlı olmasının tercih edileceğini belirtmişsin. Anlaşıldığı üzere düşük ayarlarda yüksek kare hızına odaklanıyorsun.

Öncelikle, işlemci olarak Intel Core i5-13600K veya AMD Ryzen 7 7700X gibi güçlü bir işlemci seçebilirsin. Bunlar Rainbow Six Siege'i rahatlıkla kaldıracaktır. Ekran kartı olarak ise NVIDIA GeForce RTX 4070 veya AMD Radeon RX 7800 XT gibi yüksek performanslı bir kart öneririm. 16 GB 5600MHz DDR5 RAM yeterli olacaktır. SSD olarak da hızlı bir NVMe SSD tercih etmeni öneririm. Yüksek kare hızlarında darboğazı önlemek için bu bileşenlerin uyumlu olmasına dikkat etmelisin.

Sistemin genel performansını etkileyebilecek diğer faktörler; anakart kalitesi, yeterli soğutma ve güç kaynağı seçimi. Bu konuda detaylı araştırma yapmanı tavsiye ederim. Toplayacağın sistemin parçalarını bir forumda paylaşır, öncesinde de onay alırsan daha güvenli olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

360 FPS hedefiyle Rainbow Six Siege için yüksek performanslı bir sistem toplamak istiyorsun. Bütçe sınırın yok ancak ekonomik çözümler de hoşuna gidebilir. 1080p düşük ayarlarda, 100 render scale ile 500-700 FPS aralığında performans için; güçlü bir işlemci, hızlı RAM ve yüksek performanslı bir ekran kartı şart. İntel i7 13700K veya AMD Ryzen 7 7700X gibi işlemciler ile RTX 4070 veya RX 7800 XT gibi ekran kartlarını düşünebilirsin. SSD kullanmayı da unutma. Sistem bileşenlerini seçerken, darboğaz yaşamamak için uyumlu parçalar tercih etmen önemli.

Geri