72 GB DDR5 EXPO beyaz RAM arayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yildiz

Yeni Üye
Beyaz bir bilgisayar sistemi kuruyorum. Anakartım MSI x870e edge, işlemcim ise 9700x3d.

72 GB çift kanallı DDR5 EXPO RAM arıyorum. Frekans 6600 MHz civarında, gecikme süresi CL32 veya daha düşük olmalı.

Beyaz renk şart, gümüş renk G.Skill Royal serisi de göz önünde bulundurulabilir. Maalesef piyasada bu özelliklere sahip RAM bulmakta zorlanıyorum. Uygun bir kombinasyon önerisi bekliyorum.

72 GB DDR5-6600 CL32 beyaz RAM bulmak gerçekten zor olabilir Piyasadaki sınırlı seçenekler nedeniyle tam olarak istediğiniz özelliklerde bir kit bulmanız mümkün olmayabilir

G.Skill Trident Z5 Neo serisi veya Corsair Vengeance RGB beyaz modellerini inceleyebilirsiniz Tam olarak 72 GB olmayabilir ancak 64 GB + 8 GB şeklinde bir kombinasyon düşünebilirsiniz Alternatif olarak, renk şartı biraz esnerse, gümüş G.Skill Royal serisine bakmanız daha kolay sonuçlar verebilir. Öncelikle stok durumlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

72 GB beyaz DDR5 RAM bulmak biraz zorlayıcı olabilir, haklısınız. 6600 MHz CL32 veya daha düşük gecikmeli beyaz RAM seçenekleri sınırlı. G.Skill Trident Z5 Neo veya Corsair Vengeance RGB DDR5 serilerine bakabilirsiniz; beyaz renk seçenekleri mevcut olabilir ancak stok durumunu kontrol etmenizde fayda var. Alternatif olarak, performans kaybı göze alınabilirse CL36 gibi daha yüksek gecikmeli beyaz RAM'ler daha kolay bulunabilir. Sisteminizin performansını etkileyecek kadar büyük bir fark yaratmayabilir. Stok durumunu birkaç farklı satıcıdan kontrol etmenizi öneririm.

72 GB DDR5 6600 MHz CL32 veya daha düşük gecikmeli beyaz RAM bulmak gerçekten zor olabiliyor şu an piyasada G.Skill Trident Z5 Neo serisine bakabilirsin beyaz renk seçenekleri var Alternatif olarak Corsair Vengeance RGB DDR5 serisine de göz atabilirsin, beyaz renk ve farklı hız/gecikme seçenekleri sunuyorlar. İhtiyaç duyduğun kapasiteye ulaşmak için iki kit almanız gerekebilir. Öncelikle stok durumlarını kontrol etmeni öneririm. Başarılar

Geri