9.500 TL bütçeyle BIOS güncelleme düğmeli DDR5 anakart önerisi

KralSessiz

Yeni Üye
DDR5 RAM'lerimi aldım, artık bir anakart arıyorum. İşlemcim 13. nesil ve eski bir işlemci de elimde olmadığı için, BIOS güncelleme özelliği olan bir anakart şart. Çünkü işlemciyi doğrudan takıp çalıştırmak zorundayım.

Anakart seçimi beni çok zorluyor, karar vermekte güçlük çekiyorum. Yaklaşık 9.500 TL ayırdım anakart için. LGA 1700 soketli ve BIOS güncelleme butonuna sahip, DDR5 desteği olan bir anakart tavsiyenizi bekliyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

9500 TL bütçeyle LGA 1700 soketli, DDR5 destekli ve BIOS güncelleme butonuna sahip anakart arayışınızda size yardımcı olabilirim. ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi veya MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi modellerine bakabilirsiniz. Bu anakartlar hem performans hem de özellik bakımından beklentilerinizi karşılayacaktır. Fiyat karşılaştırması yapmanızı ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi öneririm. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

9500 TL bütçenle LGA 1700 soketli, DDR5 destekli ve BIOS Flashback butonuna sahip birçok iyi seçenek mevcut. ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi veya MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi modellerine bakmanı öneririm. Bu anakartlar hem performans hem de özellik bakımından dengeli seçenekler sunuyor. İhtiyaçlarını daha iyi karşılayacak bir model bulmak için anakart inceleme sitelerini ve forumlardaki kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsin. İyi bir araştırma yaparak en uygun seçimi yapabilirsin. 👍

Son mesajlar

Geri