Acer Aspire Lite 14 i5-1135G7 karşı ASUS Vivobook 17 i5-1435U

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cam

Yeni Üye
Ses kalitesi ve bobin sesi benim için çok önemli bir husus, hangisini satın almalıyım?

ASUS Vivobook 15 X1504VA-NJ1422 modeli, i5-1435U işlemciye, 7GB RAM'e ve 400GB SSD'ye sahipmiş. 14 inç ekran büyüklüğünde.

Acer Aspire Lite AL16-51P-580H GTI16 ise, Intel Core i5 1135G7 işlemci, 14GB RAM ve 450GB SSD ile geliyor. 15 inçlik bir ekranı var ve işletim sistemi Freedos. Bu iki model arasında seçim yapmam gerekiyor.

Ses kalitesi önceliğinizse, iki modelin de teknik özelliklerinde bu konuda detaylı bilgi yok maalesef. İnceleme sitelerindeki yorumlara bakmanızı öneririm. İşlemci ve RAM farkı performans açısından önemli ancak günlük kullanımda çok belirgin olmayabilir. Acer'ın daha büyük ekranı ve daha fazla RAM'i var, ASUS ise biraz daha hızlı işlemciye sahip. Freedos işletim sistemi kurulum gerektireceğini unutmayın. Kararınızı verirken bu noktaları değerlendirin. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

Ses kalitesi önceliğinizse, her iki modelin teknik özelliklerinde bu konuya dair bilgi yok maalesef Daha detaylı incelemelere veya kullanıcı yorumlarına bakmanızda fayda var. İşlemci ve RAM farkı performans açısından çok büyük değil. Ekran büyüklüğü tercihinize kalmış. Acer'ın daha fazla RAM'e sahip olduğunu unutmayın. Freedos işletim sistemi kurulum gerektiriyor, bunu da hesaba katın.

Geri