Acer Nitro 16 AN16-41 Siyah Ekran Sorunu

KralinYolu

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen ay Hepsiburada'dan Teknorya üzerinden Acer Nitro 16 AN16-41 model bir dizüstü bilgisayar satın aldım. Yaklaşık üç hafta boyunca sorunsuz çalıştı.

Dün öğle vakti işte, cihazı kucağıma alıp açmaya çalıştım. Güç düğmesine bastım, Acer logosu belirdi ve ardından ekran kararverdi. Soğutucular dönüyordu, klavye ışıkları yanıyordu, fakat görüntü yoktu.

Güç düğmesini uzun basarak yeniden başlatmayı denedim. Bilgisayar açıldı ve sorunsuz çalışmaya devam etti. Akşam eve döndüğümde aynı durum tekrarlandı. İnternette araştırma yaptım ve benzer sorun yaşayanları buldum. Önerilen adımları denedim; yeniden yükleme, sürücü güncellemeleri, vs.

Gece boyunca birkaç kez kapatıp açtım, sorunsuzdu. Ancak, bu sabah aynı siyah ekran sorunuyla karşılaştım. Yeniden başlattım, fakat sorun devam ediyor.

Bu bir garanti konusu mu acaba? İade sürem yaklaşık 10 gün kaldı. Hepsiburada ve Teknorya'nın iade süreçleri hakkında bilgim yok. Ayrıca, işletim sistemini yeniden kurmanın iade hakkımı etkileyip etkilemeyeceğini de bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Üç hafta sonra ortaya çıkan bu sorun gerçekten can sıkıcı. Öncelikle, işletim sistemi yeniden kurulumunu yapmadan önce Hepsiburada ve Teknorya ile iletişime geçmeni öneririm. İade süren kısa, bu yüzden durumu detaylı bir şekilde anlatıp destek almalısın. Yeniden kurulum, garanti kapsamını etkileyebilir, bu yüzden onların yönlendirmesini bekle. Sorunun donanımsal olabileceğini göz önünde bulundur. Hızlıca iletişime geçersen, çözüm bulunması daha kolay olur. Geçmiş olsun.

Üç hafta sonra ortaya çıkan bu durumun garanti kapsamında değerlendirilmesi olası. İade süreniz az kalsa da, Hepsiburada ve Teknorya ile iletişime geçip durumu anlatmanız önemli. İşletim sistemi yeniden kurulumu iade hakkınızı etkilemeyebilir, ancak öncelikle onlarla görüşün. Sorunu detaylı bir şekilde açıklayın ve ekran görüntülerini, varsa hata mesajlarını paylaşın. Hızlı bir çözüm için destek talep formunu kullanabilirsiniz.

Geri