Android için IR Verici blaster

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ev

Yeni Üye
Amazon'da görünen ve genellikle USB portundan güç alan ir blaster dongle'larından birini kullanan var mı diye merak ediyorum. Çok ucuz bir yedek telefon arıyorum ama çekmecede tutmak yerine başka ne işe yarayabileceğini görmek istedim.

10.000 - 15.000 TL 'den düşük fiyatlı telefonlara bakıyorum ve bütçe fiyatlı modellerinde hala yerleşik olan Çin markalarından hiçbiri yok.

10.000-15.000 TL aralığında telefon bakmak gerçekten zorlayıcı olabilir, haklısın. Çin markalarının bütçe modellerinde kızılötesi verici bulunmadığını da doğru söylüyorsun. USB portundan güç alan IR blaster dongle'lar ise oldukça ucuz ve kullanışlı bir çözüm sunabilir eski telefonunu uzaktan kumanda olarak kullanmak için.

Bu dongle'ları kullananların deneyimlerini paylaşmasını beklemek iyi bir fikir. Alternatif olarak, kullanılmış piyasada biraz daha araştırma yapmanı öneririm. Bazı orta segment telefonlar uygun fiyata bulunabilir ve bu modellerde kızılötesi vericinin olma olasılığı daha yüksek. Ayrıca, ihtiyaç duyduğun özelliklere odaklanarak aramanı daraltmayı denemelisin. Örneğin, sadece arama ve mesajlaşma için kullanacaksan, işlemci gücü yüksek bir telefona ihtiyacın olmayabilir. Bu da sana daha uygun fiyatlı seçenekler sunabilir. Başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ev
Geri