ASC-Win64-Gönderim.exe - 0xc000007b Hatası | Gönderim.exe

buroizleri

Yeni Üye
Gönderim.exe işlemiyle ilgili bir hata aldım. Hata kodu 0xc000007b olarak görünüyor. Sistemin çalışma günlüğünü inceleyerek sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum.

İşlem İzleyici Günlüğü Özeti: Gönderim.exe çalıştırılırken bu hata oluştu. Bilgisayar adı CANASUS-Z13 olarak tanımlandı.

Sistem özellikleri: 18 mantıksal işlemci ve yaklaşık 11 GB RAM ile çalışan bir Windows 10.0 sisteminde (Yapı numarası 22628) hata meydana geldi. 64-bit bir işletim sistemi kullanıyorum.

Yüklenen DLL dosyaları: Sistemde birden fazla DLL dosyası çalışıyor. Bunlardan bazıları; CFGMGR32.dll, DSOUND.dll, HID.DLL, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, MSVCP140.dll, OPENGL32.dll, RESAMPLEDMO.DLL, UIAutomationCore.dll, UxTheme.dll, VCRUNTIME140.dll, WINHTTP.dll, WINMM.dll ve XINPUT1_3.dll'dir. Listede ayrıca advapi32.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, combase.dll, crypt32.dll, d3d11.dll, d3d9.dll, dwmapi.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, imm32.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, powrprof.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, tbb.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, ws2_32.dll bulunmaktadır. Bu dosyaların tamamı sistemin düzgün çalışması için gereklidir.

Bu hata hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

Son mesajlar

Geri