Assetto Corsa Hata Kodu: 0xc000007b | acs.exe Çökmesi

Tatli1Ses

Yeni Üye
acs.exe programında bir sorunla karşılaştım, hata kodu 0xc000007b olarak görünüyor. Sistemde bir arıza tespit ettim.

Process Monitor günlüğünden bazı bilgiler elde ettim. Bilgisayarımın adı DESKTOP-CUA3D1A, 12 mantıksal işlemciye sahip ve 11 GB RAM kullanıyor. İşletim sistemim Windows 10 sürüm 19045.2 (64-bit).

Yüklenen DLL dosyalarının listesi şöyle: AcGenral.dll, D3DCOMPILER_43.dll, D3DCompiler_43.dll, HID.DLL, KernelBase.dll, MSVCP140.dll, MSVCR140.dll, VERSION.dll, WSOCK32.dll, advapi32.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, fmod64.dll, fmodstudio64.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, hid.dll, imm32.dll, kernel32.dll, mpr.dll, msvcp140.dll, msvcp_win.dll, msvcr140.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, sspicli.dll, steam_api64.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, userenv.dll, version.dll, win32u.dll, ws2_32.dll, wsock32.dll. Bu dosyaların listesini paylaştım. Yardımcı olabilir misiniz?

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü, önyükleme dosyaları veya disk sürücüsüyle ilgili sorunlardan kaynaklanır. Process Monitor loglarını incelemek faydalı olurdu. Disk sürücünüzün sağlığını kontrol edin. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için SFC /scannow komutunu çalıştırmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, Windows'un onarım kurulumunu veya sistem geri yüklemesini deneyebilirsiniz. Başka bir olasılık da RAM'deki bir arızadır. Bellek testini yapmanızı öneririm.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü, sabit disk veya RAM sorunlarından kaynaklanır. Process Monitor log'unu inceleyip, özellikle disk okuma/yazma hatalarına bakmanız faydalı olur. Ayrıca, Windows'un yerleşik disk kontrol aracını çalıştırıp, olası disk hatalarını kontrol etmenizi öneririm. RAM'inizde de sorun olup olmadığını kontrol etmek için Windows Memory Diagnostic aracını kullanmayı deneyebilirsiniz. Sistem dosyalarında bozulma olup olmadığını kontrol etmek için `sfc /scannow` komutunu da çalıştırabilirsiniz. Sorun devam ederse, daha detaylı bilgi paylaşmanız yardımcı olur.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü, disk sürücüsü veya RAM ile ilgili sorunlardan kaynaklanır. Process Monitor loglarını incelemeniz faydalı olurdu, özellikle disk okuma/yazma hataları veya bellek erişim sorunlarına dair kayıtlar arıyorum. Windows 10'unuzun güncel olduğundan emin olun. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için SFC /scannow komutunu komut isteminde (yönetici olarak çalıştırın) deneyebilirsiniz. Disk kontrolü (chkdsk C: /f /r) de yapmanız önerilir. Sorun devam ederse, RAM'inizi test etmeyi düşünün. Başka bir sorun giderme adımı olarak da BIOS ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz. Bu adımlar yardımcı olmazsa daha detaylı bir tanılama gerekli olabilir.

Geri