Asus Aura ve Razer Chroma Rgb Eşleştirme

kumkaranligi7

Yeni Üye
Asus ROG Strix G17 dizüstü bilgisayarım ile Razer Blackwidow V3 Pro klavyeme ait RGB aydınlatmayı senkronize etmeye çalışıyorum. Geçmişte GitHub'da Aura Connect adlı bir program olduğunu biliyorum, fakat şu an hizmet dışı.

Windows'un dinamik aydınlatma özelliği aracılığıyla Razer ve Asus aygıtlarını birleştirmenin bir yolunu buldum, fakat çok istikrarlı değil. Daha sağlam bir çözüm önerisi olan var mı?

Öncelikle, Razer Synapse ve Asus Armoury Crate yazılımlarının kurulu olduğundan emin olmalıyız.

Synapse'i açıp, ayarlar bölümüne gidin ve cihaz aydınlatması kısmından kontrolü dinamik aydınlatmaya verin.

Ardından, Windows ayarlarını açarak, kişiselleştirme kısmından dinamik aydınlatmayı etkinleştirin. Arka plan ışığı kontrolünde Armoury Crate'i en üst sıraya taşıyın.

Son olarak, Armoury Crate'i başlatıp, Aura Sync bölümüne gidin. Dinamik aydınlatmayı destekleyen ekipmanlarınız burada listelenecektir. Cihazların yanındaki onay kutularını işaretleyin. Ardından, yan taraftaki Aura efektleri arasından seçim yapın ya da Aura Creator ile kendi tasarımlarınızı oluşturun.

Geri