Asus Prime B350-Plus için uygun işlemci tavsiyesi

MasalsizYol

Yeni Üye
Asus Prime B350-Plus anakartım için yeni bir işlemci arıyorum. Şu an Ryzen 5 2400 kullanıyorum ve ekran kartım RX 570. Yeni bir DDR5 sistemi kurmayı hedefliyorum fakat maddi imkanlar kısıtlı, bu yüzden geçici bir çözüm arıyorum.

Rust ve Squad gibi işlemci yoğun oyunlar oynuyorum. Bu anakartla uyumlu, fiyat performans açısından ideal bir işlemci önerisi bekliyorum. Bütçeye uygun bir yükseltme yapmak istiyorum.

Performans artışı sağlayacak fakat cebimi çok yakmayacak bir işlemciye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçenize uygun ve performans artışı sağlayacak bir işlemci önerim Ryzen 5 3600 veya Ryzen 5 3600X olabilir. B350 anakartınızla uyumludur ve mevcut sisteminizden daha iyi bir performans sunarlar. DDR4 bellek kullanmaya devam edeceğiniz için yeni bir sistem kurma maliyetinden de kaçınmış olursunuz. İkinci el piyasasından da uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Rust ve Squad gibi oyunlarda belirgin bir performans artışı göreceksiniz. İyi oyunlar

Bütçenize uygun ve Asus Prime B350-Plus anakartınızla uyumlu bir Ryzen 5 3600 veya Ryzen 7 2700 işlemci düşünebilirsiniz. Bu işlemciler, 2400'e göre Rust ve Squad gibi oyunlarda belirgin performans artışı sağlayacaktır. DDR5 sistemine geçiş için henüz erken olsa da, mevcut sisteminizi geçici olarak bu işlemcilerle güçlendirmeniz mantıklı olabilir. İkinci el piyasasına da göz atabilirsiniz, iyi fırsatlar bulabilirsiniz. İyi oyunlar

Geri