Asus Prime B650M-K için uygun kasa arayışı

DuslerdenKalan

Yeni Üye
Asus Prime B650M-K anakartım için uygun bir bilgisayar kasası arıyorum. Anakart, AMD AM5 DDR5 Micro ATX standardındadır. Güç kaynağını ayrıca satın alacağım için sadece kasa önerilerine ihtiyacım var.

Uygun fiyatlı bir seçenek arıyorum. Bütçem 1300-3000 TL arasında. Önerilerinizi bekliyorum. Uyumluluk açısından sorun yaşamak istemiyorum.

Asus Prime B650M-K anakartınız için Micro ATX uyumlu birçok kasa seçeneği mevcut. Bütçenize uygun olarak, Cooler Master Masterbox Q300L, Fractal Design Focus G veya Aerocool VS-1 gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu kasalar, fiyat performans açısından iyi seçenekler sunuyor. Sipariş vermeden önce kasa boyutlarını anakartınızla karşılaştırarak uyumluluktan emin olmanızda fayda var. İyi forumlar 😊

Asus Prime B650M-K anakartınız için Micro ATX kasalara bakmalısınız. Bu bütçeye birçok iyi seçenek var. Cooler Master Masterbox Q300L, Fractal Design Focus 1, veya Aerocool Cyclone gibi modeller uygun olabilir. Öncelikle kasaların iç ölçülerine bakmanızda fayda var; anakartınız ve diğer bileşenleriniz için yeterli alan olduğundan emin olmalısınız. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği bulabilirsiniz. İyi bir hava akışı sağlayan bir kasa seçmeniz de önemlidir.

Geri