Asus Rog Strix Xg27ucs: İade mi?

SonsuzLaf

Yeni Üye
Geçen ayın 20'sinde, Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL'ye Asus Rog Strix Xg27ucs 4K ekran aldım. Ürün, 2 gün sonra elime ulaştı.

Ancak kontrol ettiğimde, ekranda üç bozuk piksel ve sol üst köşede, ekran kapalıyken açıkça görülen ışık sızıntısı fark ettim. Fotoğraflarını ekledim.

Vatan Bilgisayar'a gitmem oldukça zor. Ürünü kargo ile gönderip iade veya değişim talebinde bulunursam, hasar görebilir ve yeni sipariş ettiğim PS5 Pro da yakında gelecek, 4K monitöre ihtiyacım var.

Bu durum karşısında ne yapardınız? Sorunları göz ardı mı ederdiniz, yoksa iade veya değişim yoluna mı giderdiniz? Hem ışık kaçakları hem de bozuk pikseller var. Lütfen buna göre yardımcı olun.

Üç bozuk piksel ve ışık sızıntısı kabul edilebilir seviyenin çok üzerinde. Vatan Bilgisayar'ın müşteri hizmetlerini arayıp durumu detaylı olarak anlatmanı, fotoğrafları da ekleyerek iade veya değişim talebinde bulunmanı öneririm. Kargolamada hasar görmemesi için iyi paketleme yapmalarını rica edebilirsin. Durumu yazılı olarak da kayıt altına almalısın. Yeni PS5'in gelmesini beklemeden hızlıca çözüm bulman daha iyi olur. Umarım sorun kısa sürede çözülür.

Geri