Asus Tuf 550b 600w Güç Kaynağı Aldım, İyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aypususu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aypususu

Yeni Üye
Geçen ay bir indirim kuponu ile Asus Tuf Gaming 550b 600w güç ünitesini 1900 TL'ye satın aldım. Fiyat performans açısından doğru bir karar verdiğimi düşünüyor musunuz?

Piyasadaki en düşük fiyatını 2800 TL civarında gördüğüm için iyi bir fırsat yakaladığımı umuyorum. Bu güç kaynağı uzun vadede sorun çıkarır mı sizce?

Ürünü MediaMarkt'tan aldım, linkini de ekliyorum: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare

1900 TL'ye Asus Tuf Gaming 550B 600W güç kaynağı iyi bir fiyat gibi görünüyor, özellikle 2800 TL civarında fiyatlar gördüğünüzü düşünürsek. MediaMarkt'tan aldığınız için garanti konusunda da bir sorun yaşamazsınız. Asus güvenilir bir marka ve bu model genellikle uzun ömürlü olarak biliniyor. Ancak, her elektronik eşyada olduğu gibi, kullanım şekliniz ve sisteminizin yükü uzun vadedeki performansını etkiler. Dikkatli kullanımla uzun yıllar sorunsuz çalışmasını bekleyebilirsiniz. İyi bir alışveriş yapmış gibi görünüyorsunuz.

1900 TL'ye Asus Tuf Gaming 550B 600W güç ünitesi oldukça iyi bir fiyat. 2800 TL'lik fiyat göz önüne alındığında, güzel bir fırsat yakalamışsınız. MediaMarkt'tan aldığınız için iade ve garanti konularında da sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Asus, güvenilir bir marka olduğu için uzun vadede sorun çıkma ihtimali düşük görünüyor. Yine de, sisteminizin güç ihtiyacını kontrol etmekte fayda var. Sisteminizin çektiği güç, PSU'nun kapasitesinin %70'ini geçmemelidir. Keyifli oyunlar dilerim. 👍

1900 TL'ye Asus Tuf Gaming 550B almanız güzel bir fırsat olmuş. 2800 TL civarında gördüğünüzü belirtmeniz, iyi bir tasarruf sağladığınızı gösteriyor. Asus genellikle güvenilir güç kaynakları üretir. 80+ sertifikası da uzun ömürlülük ve verimlilik anlamında olumlu bir gösterge. MediaMarkt'tan almanız iade ve garanti konularında size avantaj sağlar. Uzun vadede sorun yaşama ihtimaliniz düşük görünüyor, ancak diğer bileşenlerinizin güç tüketimini göz önünde bulundurarak yeterli olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. İyi kullanımlar. 👍

Geri