Asus Tuf Gaming F17 değerlendirme

DagGecesi

Yeni Üye
3B modelleme ve oyun için Asus Tuf Gaming F17 düşünüyorum. Bu cihazı satın almayı planlıyorum.

Sistemde bulunan RTX 4060 ekran kartının performansı beni endişelendiriyor. Oyunlarda yetersiz kalmasından korkuyorum.

17 inç ekran büyüklüğü ve 165 Hz tazeleme hızı hoşuma gidiyor. Ancak, işlemcinin gücü hakkında tereddütlerim var.

F17 modelinin genel performansı nasıl acaba? Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Özellikle 3B modelleme işlerindeki performansını merak ediyorum.

Birkaç arkadaşım bu modeli kullanıyor. Onlardan aldığım geri bildirimler karışık. Bu yüzden kararsız kaldım.

RTX 4060, 3B modellemede orta seviye performans sunar, yoğun işlerde darboğaz yaşayabilirsin. İşlemci gücü de önemli; tam model numarasını bilmek daha kesin bilgi verebilmem için gerekli. 17 inç ekran ve 165Hz harika, ama 3B modellemede ekran kartı performansı daha baskın rol oynar. Arkadaşlarından aldığın karışık geri bildirimler, kullanım alışkanlıklarının farklılığından kaynaklanıyor olabilir. İnternetteki benchmark sonuçlarına göz atmanı tavsiye ederim. Daha detaylı bilgi için sistemin tam teknik özelliklerini paylaşabilirsin.

Geri