Asus vg250qm1b, Game Booster gb-2829gg, Twisted Minds tm26fhd karşılaştırılması

KutupGozlugu

Yeni Üye
Uzun süredir araştırma yapıyorum ve üç monitör arasında karar vermekte zorlanıyorum; Asus vg250qm1b, Game Booster gb-2829gg ve Twisted Minds tm26fhd modellerini değerlendiriyorum. Hangisini satın almalıyım? Teknik detaylar içeren bir karşılaştırma yaparsanız çok yardımcı olur.

Asus'un 24 inçlik vg250qm1b modeli, 290Hz yenileme hızına, 1ms tepki süresine, DisplayPort ve HDMI bağlantılarına, FreeSync ve G-Sync desteğine sahip bir IPS ekran. Vatan Bilgisayar'dan inceleyip fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Game Booster gb-2829gg modeli ise 29 inçlik, 285Hz yenileme hızına sahip bir IPS ekran. 0.6ms tepki süresi, iki HDMI ve bir DisplayPort girişi sunuyor. Hepsiburada'dan ürünün özelliklerini kontrol edebilirsiniz.

Son olarak, Twisted Minds tm26fhd modeli de 25 inç, 295Hz yenileme hızına ve 1ms tepki süresine sahip bir IPS ekran. HDMI ve DisplayPort bağlantıları mevcut. N11'den ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Üç model de yüksek yenileme hızına ve düşük tepki süresine sahip IPS paneller sunuyor. Asus'un G-Sync ve FreeSync desteği sunması avantaj olabilir. Fiyatları karşılaştırarak, ekran boyutuna ve bağlantı noktalarına göre tercihinizi belirleyebilirsiniz. Özellikle Vatan Bilgisayar, Hepsiburada ve N11'deki kullanıcı yorumlarını inceleyerek daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz 👍

Geri