SogukKuytuda
Yeni Üye
Uzun süredir, yaklaşık 9 yıldır aynı fareyi kullanıyorum; kardeşimden kalma bir model. Avuç içi kavrama yöntemiyle kullanıyorum, genelde karma hareketler yapıyorum. Yeni bilgisayarım için yeni bir fare bakıyorum ve bu Attack Shark R1 modeli ilgimi çekti. Değiştirmekten çekiniyorum çünkü mevcut fareye çok alıştım. R1 dışında başka öneri varsa memnuniyetle dinlerim. Kullanıcı yorumları da çok faydalı olur. Bilgilerinizi bekliyorum.
Bu fareyi uzun zamandır kullanıyorum, artık yenisini alma zamanı geldi. Yeni bir cihaz denemek istiyorum ama uzun süredir kullandığım modele alıştığım için tereddüt ediyorum. Bu yüzden farklı modeller hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Attack Shark R1'in performansına dair geri bildirimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle ergonomisi ve hassasiyeti hakkında bilgilere ihtiyacım var.
Bu fareyi uzun zamandır kullanıyorum, artık yenisini alma zamanı geldi. Yeni bir cihaz denemek istiyorum ama uzun süredir kullandığım modele alıştığım için tereddüt ediyorum. Bu yüzden farklı modeller hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Attack Shark R1'in performansına dair geri bildirimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle ergonomisi ve hassasiyeti hakkında bilgilere ihtiyacım var.