AutoCAD .NET hatası alıyorum

KaralikYuruyus

Yeni Üye
Geçen hafta okula gidip bilgisayarımı açtığımda bu uyarıyla karşılaştım, haberim yoktu. .NET Framework'ü yeniden indirdim, AutoCAD'i sildim ve tekrar kurdum ama hata devam ediyor. Bu yüzden geçen çarşamba derslerde çalışamadım. Çözüm bilen var mı?

Bilgisayarım açılmadığı için derslerden geri kaldım. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Hatanın çözümünü bulmak için yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle geçmiş olsun üzgünüm derslerden geri kaldığınız için. .NET Framework sürümünü kontrol edin, AutoCAD'in sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Windows güncellemelerini kontrol edip yapmanız faydalı olabilir. Hata mesajının tam metnini paylaşmanız çözüm bulmada yardımcı olur. Autodesk destek sayfasına da bakabilirsiniz.

Üzücü bir durum Öncelikle .NET Framework sürümünün AutoCAD ile uyumlu olduğundan emin olmanı öneririm. Yanlış sürümü indirmeniz mümkün. AutoCAD'in kurulum dosyasını resmi web sitesinden tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olmak önemli. Eğer sorun devam ederse, bilgisayarınızın olay günlüklerini kontrol ederek daha detaylı hata mesajlarına bakabilirsiniz. Bu bilgiler sorunun kaynağını bulmanıza yardımcı olabilir.

Geri