Bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor ve açılmıyor

TatliGecis

Yeni Üye
Ethernet bağlantımla ilgili bir sorun yaşadım geçen ay. Aorus'un resmi internet sitesinden bir sürücü indirdim. Ardından aniden mavi ekran hatası aldım ve sistem açılmayı bıraktı. Üç saattir çözüm arıyorum fakat bir sonuç alamıyorum.

Daha sonra sorunu çözmek için sistemi sıfırlamayı denedim, ancak sorun giderme bölümünde bilgisayarımı sıfırlama seçeneği göremiyorum. Ne yapmalıyım, bana yardımcı olabilir misiniz?

Üzücü bir durum gerçekten. Aorus sürücüsünün bu soruna yol açmış olması olası görünüyor. Sistem sıfırlama seçeneğini görememeniz, muhtemelen Windows Kurtarma Ortamı'na doğru şekilde erişememenizden kaynaklanıyor olabilir. Önyükleme ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. BIOS'a girerek önyükleme sırasını kontrol edin ve USB veya DVD'den önyüklemeyi deneyin. Eğer Windows yükleme medyanız varsa, ondan kurtarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Başka bir olasılık da, sistem dosyalarınızın bozulmuş olmasıdır. Bu durumda, bir Windows onarım aracı kullanmanız gerekebilir. Bu adımları denemenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur.

Geri