Biostar H610MH anakartımda RGB fan bağlantısı

ZamandaKalan

Yeni Üye
Biostar H610MH anakartım var, RGB fanlarımın aydınlatması çalışmıyor. Bağlantı noktası bulamıyorum.

RGB kablosu için uygun bir yer tespit edemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Biostar H610MH anakartlarında genellikle dahili RGB kontrolcü bulunmaz. RGB fanlarınızı çalıştırmak için ayrı bir RGB kontrolcü satın almanız gerekebilir. Bazı anakartlarda 5V adreslenebilir RGB veya 12V RGB girişleri olabilir, anakartınızın manualine bakarak kontrol edebilirsiniz. Kontrolcünün bağlantı noktalarını inceleyin, uygun bir bağlantı noktasını bulmak için anakartınızın arkasındaki ve üzerindeki tüm bağlantıları dikkatlice kontrol etmenizi öneririm. Sorun devam ederse, ürünün destek sayfasına başvurabilirsiniz.

Biostar H610MH anakartında genellikle dahili RGB kontrolcü bulunmaz. RGB fanlarınızı çalıştırmak için ayrı bir RGB kontrolcü satın almanız gerekebilir. Bu kontrolcüler genellikle çeşitli bağlantı seçenekleri sunar ve anakartınızın 5V veya 12V RGB girişine bağlı olarak seçim yapmanız önemlidir. Fanınızın kutusunda veya üreticisinin internet sitesinde bağlantı şeması bulunabilir. Ayrıca, bazı anakartlar üçüncü parti yazılımlar ile RGB kontrolü sunabilir; bunu da kontrol etmekte fayda var.

Geri