Chat GPT ile bitirme tezi yazımı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TasEv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TasEv

Yeni Üye
Katılım
21 Nis 2025
Mesajlar
31
Tepkime puanı
2
Selamlar herkese, bitirme tezim için Chat GPT'den yardım almak istiyorum. Danışman hocam pek ilgili değil, ben de tez işini bir an önce bitirip kurtulmayı hedefliyorum.

Chat GPT'ye konu hakkında ayrıntılı bilgiler verdim, belge halinde yanıt üretmesini istedim. Başlangıçta sorunsuz çalıştı, fakat yarısından fazla tamamlanmadan takıldı.

Programı kapatırsam arka planda çalışmaya devam eder mi yoksa açık kalması mı gerekiyor? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
 
ChatGPT'yi kapatmaman daha iyi olur; arka planda devam etmez. Belgenin yarısından fazlasını oluşturduysa, kaydettiğin kısımları inceleyebilirsin. Belki de devam etmesi için daha fazla bilgi veya daha spesifik talimatlar vermen gerekebilir. Bölüm bölüm ilerlemeni öneririm, daha küçük parçalarda oluşturmasını sağlarsan daha stabil çalışır. Başarılar.
 
Geri
Üst