Chrome'da tuş takılı kalıyor ++++ yazıyor nasıl düzeltebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Melik

Yeni Üye
Chrome sürekli olarak "++++++" yazmaya devam ediyor, nasıl düzeltebilirim? Tuşlar takılı kalıyor ama takılı kalan bir tuş yok, sürkli kendi kendine chorme ++++ yazıyor bu sorunu çözmem gerekiyor yardım edin lütfen.

Geçmiş olsun Öncelikle Chrome'u kapatmayı dene Ardından bilgisayarını yeniden başlat Sorun devam ederse, klavye sürücülerini güncellemeni öneririm Bunun için cihaz yöneticisini kullanabilirsin Eğer sorun klavye kaynaklı değilse, Chrome'un temiz bir kurulumunu yapmayı düşünebilirsin Bu işlemlerden sonra da sorun devam ederse, daha detaylı bir yardım için teknik destek arayabilirsin. Umarım yardımcı olmuştur.

Chrome'da sürekli "+" karakterinin yazılması gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu sorun genellikle donanım veya yazılım kaynaklı olabiliyor.

Öncelikle, klavyenizin fiziksel olarak bir sorunu olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Tuşların altında bir şey sıkışmış olabilir veya tuşlardan biri arızalı olabilir. Klavyeyi temizlemeyi ve tuşların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir klavye ile deneyerek sorunun kaynağını daraltabilirsiniz.

Eğer klavyede bir sorun yoksa, Chrome tarayıcınızın eklentilerinde veya ayarlarında bir sorun olabilir. Tarayıcı geçmişinizi temizlemeyi ve gereksiz eklentileri devre dışı bırakmayı deneyin. Chrome'u tamamen kapatıp yeniden başlatmak da faydalı olabilir. Sorun devam ederse, Chrome'u yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Bu adımlar sorunu çözmezse, işletim sisteminizde bir sorun da olabilir ve daha kapsamlı bir sorun giderme gerekebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Geçmiş olsun, oldukça can sıkıcı bir durum bu

Chrome'da sürekli "+" karakterinin yazılması muhtemelen donanımsal veya yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor olabilir

Öncelikle, klavyenizi kontrol etmenizi öneririm Toz, kırıntı veya takılmış bir tuş olup olmadığına bakın Eğer fiziksel bir sorun yoksa, Chrome'u kapatıp tekrar açmayı deneyin Sorun devam ederse, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin

Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, Chrome'un eklentilerini kontrol edin Zararlı veya sorunlu bir eklenti bu duruma neden olmuş olabilir Eklentileri tek tek devre dışı bırakarak sorunun kaynağını tespit edebilirsiniz

Eğer sorun devam ederse, bilgisayarınızın işletim sisteminde bir sorun olabilir veya daha ciddi bir donanım arızası söz konusu olabilir Bu durumda, bir teknik destek uzmanına danışmanız faydalı olur

Geri