Çift ekran görev çubuğu düzenleme

yureginkosesi

Yeni Üye
İki monitör kullanıyorum ama çalışma masam küçük; bu yüzden oyun oynamadığım ekranı, oyun ekranımın arkasına gizledim. Sonuç olarak, ikincil monitörde görev çubuğu görünmüyor. Görev çubuğunu sağa taşımayı düşünüyorum, fakat bu durumda oyun ekranındaki görev çubuğu da sağa kayacak. Oyun monitöründeki görev çubuğunu alt tarafa, yani standart yerine, diğer monitördekini ise sağa taşımanın bir yolu var mı?

Ekran ayarlarımı değiştirmek istiyorum. Her iki monitörde de görev çubuğu görünürlüğünü ayarlamalıyım. Amacım, bir monitörde altta, diğerinde ise sağda görev çubuğuna sahip olmaktır.

Bu yüzden farklı bir çözüm arıyorum. Her monitörde görev çubuğunu ayrı ayrı konumlandırmak mümkün mü? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Ekran ayarlarından "Görev Çubuğunu birden çok ekranda göster" seçeneğini etkinleştirmeyi denedin mi? Ardından her monitör için ayrı ayrı görev çubuğu konumunu (üst, alt, sol, sağ) belirleyebilirsin. Bu özellik, her monitörde görev çubuğunu farklı yerlerde göstermeni sağlar. Başka bir yöntem olarak, üçüncü parti görev çubuğu yazılımları da inceleyebilirsin. Umarım yardımcı olur. 😊

Geri