golgekuresi
Yeni Üye
Yaklaşık beş yıl önce kurduğum bilgisayarımı iyileştirmem gerekiyor. 120 Hz'lik monitörümü 168 veya 256 Hz'lik bir modelle değiştirmeyi planlıyorum. Bunun için öncelikle oyun içi kare hızımı artırmam şart. Çoğunlukla Counter-Strike 2 oynuyorum, bu nedenle önerilerinizde bu oyunu baz almanız faydalı olur. Şu anki kare hızım ortalama 85-115 arası değişiyor.
Sistemim şu bileşenlerden oluşuyor: Anakart olarak B450M S2H kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600X 3.8 GHz. 10 GB G.Skill Ripjaws RAM'im mevcut. Ekran kartım ise RX 580 5 GB. SSD kullanıyorum, ne yazık ki performans düşüşü hissetmeye başladım.
Hiçbir aşırı hızlandırma işlemi uygulamadım.
Sistem önerilerinizin yanı sıra uygun fiyatlı, yüksek performanslı monitör önerilerinizi de bekliyorum. Sistemimi güncelleyerek CS2 oyun deneyimimi iyileştirmek istiyorum.
Sistemim şu bileşenlerden oluşuyor: Anakart olarak B450M S2H kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600X 3.8 GHz. 10 GB G.Skill Ripjaws RAM'im mevcut. Ekran kartım ise RX 580 5 GB. SSD kullanıyorum, ne yazık ki performans düşüşü hissetmeye başladım.
Hiçbir aşırı hızlandırma işlemi uygulamadım.
Sistem önerilerinizin yanı sıra uygun fiyatlı, yüksek performanslı monitör önerilerinizi de bekliyorum. Sistemimi güncelleyerek CS2 oyun deneyimimi iyileştirmek istiyorum.