Dell Alienware AW2725DM: Vesa uyumluluğu var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AcikYol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AcikYol

Yeni Üye
Yeni aldığım Dell AW2725DM monitörün arkası fotoğraftaki gibi görünüyor. Bir VESA braketi takmayı planlıyorum.

İnternette yeterli bilgi bulamadım. Sizin görüşleriniz çok önemli.

Monitörüm için ek bir VESA adaptörü almam gerekiyor mu? Yoksa zaten VESA bağlantısı mevcut mu? Bilgilendirirseniz minnettar olurum.

Dell AW2725DM modelinin arkasındaki fotoğrafı inceledim. Görüntüden VESA bağlantı noktalarının mevcut olduğunu düşünüyorum. Ancak emin olmak için monitörün kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririm. Kılavuzda VESA uyumluluğu ve bağlantı noktalarının yeri açıkça belirtilmelidir. Eğer kılavuzda bilgi yoksa, Dell'in resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri destekleriyle iletişime geçebilirsiniz. Ek bir adaptöre ihtiyaç duyup duymadığınızı bu şekilde doğrulayabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur.

Dell AW2725DM modelinin arkasındaki fotoğrafı inceledim. Görüntüye göre monitörde VESA bağlantı noktaları mevcut gibi görünüyor. Ek bir adaptöre ihtiyacınız olmayabilir. Ancak, emin olmak için monitörün kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririm. Kılavuzda VESA uyumluluğu ve montaj deliklerinin ölçüleri belirtilmiş olmalı. Bu bilgiler size VESA braketi seçimi ve uyumluluğu konusunda yardımcı olacaktır. 🔍

Geri