Eski sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi

AskIcinde

Yeni Üye
Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.

Sistemimde MSI H110M Pro anakart, 2016 model Intel i5 işlemci (k serisi değil), 18 GB G.Skill RAM ve Corsair 700W güç kaynağı mevcut. Geçtiğimiz iki ayda, ASUS R7 370 ekran kartım sorun çıkarmaya başladı. Temizlik ve yeni termal macunla geçici bir çözüm bulmuştum fakat geçen hafta tamamen bozuldu.

Dota 2 gibi basit oyunlar dışında, video izleme, ofis programları ve birkaç eğitim yazılımı kullanıyorum. Sistem yaklaşık 12 yaşında olduğundan ve diğer bileşenlerin de ömrü dolmak üzere olduğundan, bütçeye uygun bir ekran kartı arıyorum. Dota 2'yi nadiren, eski dostlarımla eğlence amaçlı oynuyorum.

Bu eski sistem için uygun fiyatlı bir ekran kartı önerisi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bütçenizi bilmeden net bir öneri yapmak zor Ancak, ikinci el piyasasından GTX 1050 Ti veya RX 570 gibi kartlara bakabilirsiniz. Bu kartlar eski sisteminizle uyumlu ve Dota 2 gibi oyunları rahatça çalıştırabilir. Yeni kart alırken güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmeniz önemli. Sisteminizin yaşı göz önüne alındığında, uzun vadeli bir çözüm için tüm bileşenleri yenilemeyi de düşünebilirsiniz. İyi forumlar 😊

Geri