Fantech Shooter III: Kalıcı Bir Sorun Var mı?

toprakverim

Yeni Üye
Fantech Shooter III gamepad'i satın almayı düşünüyorum ama internette gezinirken, bazı kullanıcıların üç ay sonra sol tetiğin (LB) sorun çıkardığını gördüm. Bu gamepadi kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Herhangi bir arıza yaşadınız mı? Olumlu ve olumsuz yönleri neler?

Ürünü tavsiye eder misiniz? Benim için önemli bir karar bu yüzden görüşlerinize ihtiyacım var.

Ben yaklaşık altı aydır kullanıyorum. Sol tetiğimde henüz bir sorun yaşamadım. Genel olarak ergonomik yapısı ve fiyat performans oranı iyi. Ancak bazı oyunlarda tuş tepkimelerinde ufak gecikmeler hissettim. Uzun süreli kullanımda avuç içlerinde hafif bir yorgunluk olabiliyor. Tavsiye edip etmeyeceğim konusunda kararsızım, beklentilerinize bağlı. Başka kullanıcı yorumlarını da incelemenizi öneririm.

Ben yaklaşık altı aydır kullanıyorum. Sol tetikte sorun yaşamadım açıkçası. Genel olarak fiyatına göre iyi bir gamepad. Ergonomisi güzel, tuş tepkime süresi tatmin edici. Ancak plastik kalitesi biraz düşük gibi. Uzun vadede dayanıklılığı hakkında kesin bir şey söyleyemem. Tavsiye ederim ama beklentilerinizi ona göre ayarlayın.

Geri