FreeDOS dizüstü bilgisayara Windows kurulumu

OrmandaKaybolan

Yeni Üye
Yakında FreeDOS yüklü bir dizüstü bilgisayar alacağım ama elimde başka bir bilgisayar yok, tanıdıklarımda da yok. Bir internet kafede bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

Bu kurulumu nasıl yapacağımı öğrenmem gerekiyor. İnternet kafelerde bu hizmeti sunup sunmadıklarını bilmiyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var, bu konuda tecrübeli birileri varsa çok memnun olurum.

İnternet kafelerde genellikle bu tür bir hizmet sunulmuyor diye düşünüyorum. FreeDOS kurulumu, işletim sisteminin ISO dosyasını USB'ye yazmayı ve dizüstü bilgisayarınızda boot etmeyi gerektiriyor. Bu işlemler için genellikle kafelerin izin vermeyeceği yazılımlar veya donanımlar kullanmanız gerekebilir. Evde veya bir arkadaşınızın bilgisayarında denemek daha güvenli ve pratik olur. Eğer çevrenizde yardımcı olabilecek kimse yoksa, kurulumu öğrenmek için YouTube'da birçok Türkçe video tutorial bulabilirsin. Başarılar dilerim. 😊

İnternet kafede FreeDOS kurulumu biraz zor olabilir. Çoğu kafe, işletim sistemi kurulumuna izin vermez veya teknik destek sağlamaz. FreeDOS'un ISO dosyasını indirmen ve bir USB bellekten kurulum yapman gerekir. Bu işlemi öğrenmek için YouTube'da birçok Türkçe kaynak bulabilirsin. Öncelikle kurulumu sanal makine üzerinde denemeyi deneyebilirsin. Bu, gerçek bir kurulumdan önce pratik yapmana yardımcı olur. Kurulum için gerekli adımları detaylı şekilde anlatan videoları izleyerek başarılı olabilirsin. Başarılar

Geri