G.Skill ve Kingston Ram Karşılaştırması

yagmurbukucu

Yeni Üye
Monster Abra A5 v19.3 kullanıyorum ve bellek yükseltmeyi düşünüyorum; G.Skill ve Kingston arasında karar vermekte zorlanıyorum.

Kingston Fury Impact 32 GB 3600 MHz DDR4 CL18 SODIMM modeli düşünüyorum. Fiyat karşılaştırması için çeşitli online alışveriş sitelerini kontrol ettim. 4.452,00 TL civarında fiyatlar buldum.

G.Skill 36 GB Ripjaws DDR4 3600 MHz CL20 Notebook Ram alternatif olarak değerlendiriyorum. İtopiya gibi sitelerde bu modeli inceledim. Fiyat aralığı hakkında daha fazla bilgi edinmem gerekiyor.

Hangisinin daha uygun olduğunu bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Kingston Fury Impact 32GB, kapasite açısından daha avantajlı görünüyor. G.Skill'in 36GB olması cazip olsa da, 4GB'lık farkın kullanımınızda hissedilebilir bir etki yaratıp yaratmayacağını düşünün. CL değeri Kingston'da daha düşük, bu da performans açısından küçük bir avantaj sağlayabilir. G.Skill'in fiyatını öğrenmeden kesin bir şey söylemek zor ancak Kingston'ın fiyatını göz önünde bulundurursak, bütçenizi aşmayacaksa Kingston daha mantıklı olabilir. İki ürünün de teknik özelliklerini karşılaştırmanızı ve fiyatları iyice araştırarak karar vermenizi öneririm.

Geri