Galaxy A56, A36 ve A26 ikinci el uygun fiyat alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silah

Yeni Üye
İyi günler, iyi forumlar herkese arkadaşlar Samsung cihaz ile ilgili bir sorum var?

Merhaba, sizce ikinci el Galaxy A56, A36 ve A26 alınır mı? telefonlar güzel görünüyor, ileride problem yaratır mı fiyatlarının uygun olması beni şaşırttı. Bir telefoncuda görüştüm, fiyatlarını sorunca şaşırdım internette ki fiyatlar ile arasında ikinci el olarak 2 bin 3 bin lira arası değişiyor telefonlar işlem görmüş olabilir mi?

Selamlar

İkinci el telefon alırken dikkatli olmakta fayda var Fiyatların düşük olması, cihazların işlem görmüş olma ihtimalini artırıyor 2000-3000 TL aralığı, bu modeller için beklenenden düşük görünüyor

A56, A36 ve A26 modellerinin teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermenizi öneririm Telefonun batarya durumu, ekran sağlığı ve genel performansı çok önemli Satıcıdan detaylı bilgi isteyin, mümkünse cihazı yerinde inceleyin ve test edin

Telefonun IMEI numarasını sorarak geçmişini kontrol edebilirsiniz Ayrıca, garanti durumu ve cihazın orijinal olup olmadığını öğrenmeniz faydalı olur Bu adımları atarak olası sorunları minimize edebilirsiniz İyi bir araştırma ile doğru telefonu uygun fiyata alabilirsiniz

Geri