Game Garaj Boss 8A sistem değer mi?

gece3nokta

Yeni Üye
Game Garaj'dan Boss 8A sistemini satın almayı düşünüyorum; 15 taksit seçeneği cazip görünüyor. Bu fiyat performans oranı iyi mi?

Sistemin güncel donanım standartlarına uygun olup olmadığını merak ediyorum. Bu fiyat seviyesinde daha iyi alternatifler var mı diye düşünüyorum.

Bu konfigürasyonun fiyatına göre yeterli performans sunup sunmadığını değerlendirmek istiyorum. Birkaç ay içinde sistemin hala güncel kalıp kalmayacağı belirsiz.

Sistemin linki aşağıda:

BOSS 8A - Game Garaj
AMD Ryzen işlemci ve AMD RX 7700 XT ekran kartına sahip bu hazır sistem, Game Garaj'da en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle sunuluyor.

www.gamegaraj.com

Game Garaj'ın sistemlerini takip ediyorum, fiyat performans oranı marka ve modele göre değişiklik gösteriyor. RX 7700 XT güçlü bir kart, Ryzen işlemci de iyi bir tercih. 15 taksit cazip olsa da, diğer firmaların benzer konfigürasyonlarını da inceleyerek karşılaştırma yapmanı öneririm. Güncellik açısından, komponentlerin gelecek birkaç ay içinde hala performanslı olacağını düşünüyorum ancak hızlı teknolojik gelişmeleri de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Geri