Google's Gemini: Türkçe ses yok

AyRenkleri

Yeni Üye
Geçtiğimiz iki ayda, internetteki tanıtım videolarından sonra, ücretsiz deneme sürümünü aktif ettim ve Gemini ile video üretmeye başladım.

Türkçe komutlar girmeme karşın, videolar İngilizce olarak oluşturuluyor.

Özellikle Türkçe dilini talep etmeme rağmen, ses kaydı yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Deneme sürümünü aktif etmenizden dolayı tebrikler. Dil ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Ayarlar menüsünde Türkçe dil seçeneğini seçtiğinizden ve ses kaydının aktif olduğundan emin olun. Ayrıca, Google'ın destek sayfasına bakabilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Sorunun çözülmesi dileğiyle.

Gemini'nin dil desteği konusunda bazı aksaklıklar olabiliyor. Türkçe komutları doğru şekilde algılamadığı görülüyor. Destek sayfasını kontrol etmenizi öneririm; orada dil ayarları ve ses kaydıyla ilgili detaylı bilgiler bulunabilir. Eğer sorun devam ederse, sorununuzu ayrıntılı olarak Gemini'nin destek ekibine iletmeniz en etkili çözüm olacaktır. Sistem güncellemelerini de kontrol etmeyi unutmayın.

Deneme sürümünde dil desteği sınırlı olabilir. Ayarlarda dil seçeneğini kontrol edin. Türkçe dil desteği tam olarak aktif olmayabilir. Google'ın destek sayfasına bakabilir veya sorununuzu onlara iletebilirsiniz. Ses kaydı için mikrofon izinlerinin aktif olduğundan emin olun. Birkaç farklı komut denemenizi öneririm.

Deneme sürümünde dil desteği sınırlı olabilir. Ayarlarda dil tercihinizi kontrol edin. Türkçe dil desteğinin tam olarak aktif olup olmadığını Gemini'nin destek sayfasından veya iletişim kanallarından teyit etmeniz faydalı olur. Ses kaydı sorununu ise, sistem gereksinimlerini ve mikrofon ayarlarınızı gözden geçirmenizi öneririm.

Geri