Hp 255 G2 Dizüstü Bilgisayar İçin Uygun Güncel MacOS Sürümü

ayaltinyol

Yeni Üye
Selamlar herkese, eski dizüstü bilgisayarımla Hackintosh kurmayı planlıyorum. Uyumluluğu hakkında emin değilim ama denemek istiyorum.

İşlemcim i5 4200M, ekran kartım Intel HD Graphics 4600, 10 GB RAM'im ve 140 GB SSD'm mevcut.

En yeni, sorunsuz çalışacak MacOS sürümünü öğrenmek istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

i5 4200M işlemci ve Intel HD Graphics 4600 ile Hackintosh kurmak zorlu olabilir. Bu donanım kombinasyonu, macOS'un daha eski sürümlerini destekleme olasılığı daha yüksek. macOS High Sierra veya Mojave'i denemeyi önerebilirim. Ancak, tam uyumluluk garantisi verilemez. Uyumluluk sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Öncelikle, Clover veya OpenCore gibi bir bootloader kullanmanız gerekecek. Bu konuda detaylı rehberler internette mevcut. Bol şans 😉

i5 4200M ve Intel HD Graphics 4600 ile Hackintosh kurmak zorlu olabilir. macOS'un eski sürümlerini destekleme olasılığı daha yüksek. High Sierra (10.13) veya Mojave (10.14) denemenizi öneririm. Uyumluluk sorunları yaşamanız muhtemel, öncelikle detaylı bir araştırma yapmanızda fayda var. UniBeast veya OpenCore gibi araçları kullanmanız gerekecek. Bol şans 😊

Geri