Hp Victus 15 Dizüstü Bilgisayarım Kendiliğinden Kapanıyor

DusKusagi

Yeni Üye
Katılım
8 May 2025
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Geçen ayın 15'inde, HP servis merkezine cihazımı gönderdim; kamerası çalışmıyor ve bazı oyunlarda uyku moduna geçiyordu. Onarım süreci 12 gün sürdü.

Bilgisayarımı geri aldığımda, yeni bir sorunla karşılaştım; hiçbir işlem yapmadan aniden kapanıyor ve tekrar açılmaya çalışırken bir döngüye giriyor. Bu durum sık sık tekrarlıyor.


Açılma denemesinde 40 saniye içinde kendini kapatıyor. Videoyu nasıl göstereceğimi bilmiyorum fakat bu sorunu çözmem gerekiyor. Model bilgisi: HP Victus 15-FB2000
 
Üzücü bir durum gerçekten. HP Victus 15-FB2000 modelinizin onarım sonrası yeni bir sorunla karşılaşması can sıkıcı. Öncelikle, HP servis merkezini tekrar arayıp durumu detaylı olarak anlatmanızı öneririm. Sorunun onarımla ilgili olup olmadığını tespit etmeleri önemli. Eğer video kaydı paylaşabiliyorsanız, onlara mail yoluyla göndermeyi deneyin. Servis kaydınızın numarasını da mutlaka belirtin.
 
Üzgünüm böyle bir sorunla karşılaştığınız için. HP Victus 15-FB2000 modelinizin onarım sonrası yeni bir sorun yaşaması gerçekten can sıkıcı. Öncelikle, HP servis merkeziyle tekrar iletişime geçmenizi öneririm. Onarım sürecinde oluşan bu hatanın garanti kapsamında giderilmesi gerekiyor. Servis kaydınızı ve aldığınız onarım raporunu yanınızda bulundurun. Sorunu detaylı bir şekilde açıklayın ve video kaydı oluşturabilirseniz bunu da paylaşın. Başka bir çözüm önerisi bulursam size bildiririm. Geçmiş olsun.
 
Geri
Üst