Gunessiz
Yeni Üye
Victus Gaming 16-s0040nx cihazım var. Teslimatından birkaç hafta sonra fark ettiğim bir sorun; dokunmatik yüzey içe çökmüştü. Garanti kapsamında onarım yaptırıp touchpad'i değiştirdim. Dün ise ekran tamamen gitti. Sistem açılmıyor, şarj oluyor ama açılma yok. Geçen hafta bilgisayarımın fare imleci donmaya başladı. Bu donma sorunu sadece fareyle değil; touchpad'i kullandığımda da yaşandı. Alışverişimden beri bu cihaz sürekli sorun çıkardı. Müşteri hizmetleri şu an kapalı olduğundan, durumu anlatıp değişim isteyebileceğimi öğrenmek istiyorum. Siber güvenlik okuyorum ve eğitimim için bu bilgisayara acilen ihtiyacım var.
Birkaç gün önce başlayan donma sorunu giderek kötüleşti. Bilgisayarımın tamamen çalışmaz hale gelmesi nedeniyle endişeliyim. Yeni bir cihaz talep etme hakkım olup olmadığını bilmiyorum.
Sorunlarıma hızlı bir çözüm bulunmasını umuyorum. Cihazın arızalı olması nedeniyle eğitimimi aksatmak istemiyorum.
Birkaç gün önce başlayan donma sorunu giderek kötüleşti. Bilgisayarımın tamamen çalışmaz hale gelmesi nedeniyle endişeliyim. Yeni bir cihaz talep etme hakkım olup olmadığını bilmiyorum.
Sorunlarıma hızlı bir çözüm bulunmasını umuyorum. Cihazın arızalı olması nedeniyle eğitimimi aksatmak istemiyorum.