Hp Victus 16 S1 ve R1 modellerinde algılayıcı sorunları mevcut mu?

dusnotasi

Yeni Üye
Yakın zamanda yeni bir dizüstü bilgisayar alacağım ve birkaç alternatif değerlendiriyorum. GameGaraj Slayer 4 C2 ve MSI Pulse 16 AI modellerini önceliklendiriyorum; ancak bunlar uygun olmazsa HP Victus da alternatiflerim arasında yer alıyor. S1012NT modeli ilgimi çekti.

Ancak Victus 16 serisinde bazı kullanıcılar hall sensörüyle ilgili sorunlardan bahsediyor. Bu sorun, S0 ve R0 modellerinde daha sık görülmüş olsa da, garantiyi sağlamak için tedbirli olmak önemli. Techolay forumlarında bir kullanıcı, ikinci el bir S1 ve bir S0 modeli satın aldığını, S0'da bildirilen problemin S1'de de ortaya çıktığını yazmış.

Ben S1 ve R1 serileriyle ilgili başka şikayet görmedim; yine de aklımda bir soru işareti kaldı. Birçok kişi bu iki modelin şasi yapısı nedeniyle bu sorunun görülmeyeceğini savunuyor. S1 ve R1 serilerini kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa, sorunun olup olmadığını açıklayabilir mi? Beğendiğim model: Hp Victus Gaming 16-s1012nt (9Z792EA) Notebook.

Geri