Huawei Matebook D15'in Fiyat Artışının Absürtlüğü

golgeisik

Yeni Üye
Bu fiyat artışlarını anlamlandıramıyorum gerçekten. Geçen ayın ortalarında, yaklaşık 7000 TL civarında gördüğüm cihaz, birkaç gün sonra 7800 TL olmuştu. Sonraki günlerde de artış devam etti, 8500 TL'ye kadar yükseldi. Şimdi neredeyse 9500 TL'ye ulaşmış durumda. Huawei'nin bu politikasını anlamakta güçlük çekiyorum, zira cihaz kalitesi de beklentileri karşılamıyor.

Bu paraya Huawei almak yerine, Monster, Asus, HP gibi daha sağlam markalardan tercih yaparım açıkçası. PC.net.tr Sosyal'de okuduklarıma göre birçok kullanıcı Huawei Matebook D15'i edinmeyi planlıyor.

Ancak daha iyi alternatifler mevcut. Örneğin, Monster Huma H7 15,9" IPS ekranlı bir seçenek. Asus Vivobook'un OLED ekranlı modellerine de bakılabilir. HP Pavilion 15'i de değerlendirebilirsiniz. Asus Zenbook serisine göz atmak da faydalı olabilir.

Huawei'nin fiyatlandırma stratejisini hala anlamış değilim. OLED ekranlı laptop'ların ne kadar önemli olduğunu yeni fark eden biri olarak, hala IPS ekranlı Huawei alanlara şaşırıyorum. Özellikle Asus Vivobook gibi OLED ekranlı cihazlar varken bu tercih bana mantıksız geliyor. Bu konuyu tartışmak faydalı olacaktır. Günlük fiyat artışları gerçekten can sıkıcı.

Geri