YldzKumesi
Yeni Üye
Merhaba, yakın zamanda elime birkaç parça geçti. Şu an kullandığım kasa uygun olmadığı için kasamı ve güç kaynağımı da yenilemek istiyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var. Sistem şu şekilde:
i7 9700K.
4x8 GB Trident-Z RGB 3200 MHz RAM.
GTX 1660 Super.
ASUS ROG STRIX Z390-E anakart.
Thermaltake water 3.0 arg 360mm sıvı soğutucu.
İleride büyük bir ekran kartı alacağım ve bu yüzden kasa ve güç kaynağını yenilemek istiyorum. Kasayı koyacağım bölümün boyutları:
Derinlik: 56 cm.
Yükseklik: 60 cm.
Yatay genişlik: 28 cm.
Bu noktada alacağım kasanın 360mm sıvı soğutucuyu destekleyen, ekstra 4 tane de fan bulunan ve büyük bir ekran kartını sığdırabileceğim bir kasa arıyorum. PSU ile birlikte en fazla 6000'e çıkabilirim. Bu durumda ne tür bir kasa almalıyım, kasa için alternatif bir yer mi düşünmeliyim yoksa bahsettiğim yere koyarsam sorun olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
i7 9700K.
4x8 GB Trident-Z RGB 3200 MHz RAM.
GTX 1660 Super.
ASUS ROG STRIX Z390-E anakart.
Thermaltake water 3.0 arg 360mm sıvı soğutucu.
İleride büyük bir ekran kartı alacağım ve bu yüzden kasa ve güç kaynağını yenilemek istiyorum. Kasayı koyacağım bölümün boyutları:
Derinlik: 56 cm.
Yükseklik: 60 cm.
Yatay genişlik: 28 cm.
Bu noktada alacağım kasanın 360mm sıvı soğutucuyu destekleyen, ekstra 4 tane de fan bulunan ve büyük bir ekran kartını sığdırabileceğim bir kasa arıyorum. PSU ile birlikte en fazla 6000'e çıkabilirim. Bu durumda ne tür bir kasa almalıyım, kasa için alternatif bir yer mi düşünmeliyim yoksa bahsettiğim yere koyarsam sorun olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.