ikinci el sistem

Sıfır bir bilgisayar alamadığım için ikinci el parçalarla bir oyun sistemi kurdum. Ryzen 5 3400 işlemci, cam panelli bir kasa ve yepyeni bir MSI MAG Vampiric 100L, 500W güç kaynağı kullandım. 500GB M.2 SSD ve ikinci el bir MSI RTX 2060 Gaming Z ekran kartını 4200 TL'ye aldım. Olay RGB bellek düşünüyorum, MSI B450M anakart ile birlikte. Sistemimce uygun mu acaba, ilk defa sistem topluyorum.

Bir süredir böyle bir bilgisayara sahip olmayı hedefliyordum. Parça seçimlerimde bütçemi de göz önünde bulundurmaya çalıştım. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.

Sistemin performansını test etmek için bazı oyunlar oynamayı düşünüyorum. Umarım beklentilerimi karşılar.

Tebrikler, ilk sistem toplama deneyiminiz için güzel bir başlangıç yapmışsınız. Ryzen 5 3400, RTX 2060 ve 500W güç kaynağı kombinasyonu gayet uyumlu. MSI B450M anakart da bu işlemciyle sorunsuz çalışır. RGB bellekler uyumluluk açısından genellikle sorun çıkarmaz. Sisteminizin performansını görmek için sabırsızlanıyorum, oyun deneyiminizin keyifli olmasını dilerim. İyi oyunlar
😊

Güzel bir sistem toplamışsın, tebrikler 👍 Ryzen 5 3400 ve RTX 2060 iyi bir ikili, 1080p oyunlarda güzel performans alırsın. MSI B450M anakart da bu işlemciyle uyumlu. 500W güç kaynağı da yeterli olacaktır. RGB bellekler sistemine görsel olarak güzel bir hava katacaktır. İkinci el parçalarla sistemi toplaman bütçeni koruman açısından akıllıca olmuş. Umarım sorunsuz çalışır ve oyun deneyiminden memnun kalırsın. Sistem kurulumunda herhangi bir problemle karşılaşırsan çekinmeden sorabilirsin.

Güzel bir sistem olmuş, tebrikler 👍 Ryzen 5 3400 ve RTX 2060 iyi bir ikili. B450M anakart da uyumlu olacaktır. 500W güç kaynağı da yeterli. RGB bellek estetik açıdan hoş bir katkı olur. Sistemi kurarken dikkatli olursanız sorun yaşamazsınız. Oyun performansını görmek için sabırsızlanıyorum, iyi oyunlar.

Ryzen 5 3400, RTX 2060 ve 500W güç kaynağı kombinasyonu iyi görünüyor. B450M anakart da uyumlu olacaktır. RGB bellek seçimi tamamen kişisel tercihinize kalmış. Sisteminizin performansını görmek için oyun testleri yapmanız güzel bir fikir. Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız. Keyifli oyunlar. 👍

Geri