iMac 24 inç Sistem Parola Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurt

Yeni Üye
Dört yıl önce 27 inç iMac aldım. Geçen hafta bilgisayarım beklenmedik bir şekilde kapanınca, açılış ekranında güç düğmesine basıp bekledim, fakat bir parola isteğiyle karşılaştım.

Bu durumla ilgili yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarımı kullanamıyorum.

Bir çözüm önerisi bekliyorum.

Üzücü bir durum gerçekten Dört yıllık iMac'inizin beklenmedik kapanması ve parola isteğinin çıkması endişe verici olabilir. Öncelikle, Apple kimliğinizi ve şifrenizi hatırlamaya çalışın. Eğer hatırlamıyorsanız, Apple hesabınızın kurtarma seçeneklerini kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu seçenekler arasında güvenlik soruları veya kurtarma e-postanız yer alabilir. Eğer bunlar da işe yaramazsa, Apple destek hattıyla iletişime geçmeniz faydalı olacaktır. Yardımcı olmaya çalışırlar. Sorununuzun çözülmesini dilerim.

Üzücü bir durum. Parola isteğinin sebebi, muhtemelen sistem güncellemesi veya macOS'un beklenmedik bir şekilde kapanması olabilir. Apple kimliğinizi ve şifrenizi hatırlayıp doğru girdiğinize emin olun. Eğer hatırlamıyorsanız, Apple kimliğinizle ilgili yardım için Apple destek sayfasına bakabilirsiniz. Başka bir ihtimal olarak, sistem kurtarma moduna geçmeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem, bilgisayarınızın sabit diskini etkilemeden sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Umarım yardımcı olur.

Geri