"İNACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" hatasıyla boğuşuyorum

Buz_Adami

Yeni Üye
Intel Rapid Storage Teknolojisi yazılımını yükledim, daha sonra kaldırmak istedim ve aygıt yöneticisinden ilgili sürücüyü sildim. Bilgisayarın yeniden başlatılmasını talep etti ve ben de başlattım. Ancak, bilgisayarı her açtığımda mavi bir ekran ile karşılaştım ve "İNACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" hatası alıyorum.

Sorunu gidermek için çeşitli yollar denedim, fakat bir çözüm bulamadım. Verilerimi kaybetmeden bu problemi çözme konusunda yardım rica ediyorum. Lütfen yardımcı olun.

Öncelikle sakin olmanız önemli. INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası genellikle önyükleme dosyalarında bir sorun olduğunu gösterir. Sistem geri yükleme özelliğini deneyebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa, Windows kurulum medyasından önyükleyip onarım seçeneklerini kullanmanız gerekebilir. Veri kaybını önlemek için, bu işlemlerden önce verilerinizi harici bir sürücüye yedeklemenizi öneririm. Bu işlemler biraz teknik olabilir, ihtiyaç duyarsanız daha detaylı adımlar için arama motorlarını kullanabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Üzücü bir durum gerçekten. INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası genellikle önyükleme dosyalarında veya sürücülerde bir sorun olduğunu gösterir. Intel Rapid Storage Technology sürücüsünü kaldırmanızın bu hataya yol açmış olması muhtemel.

Öncelikle, Windows Kurtarma Ortamına girmeyi deneyin. Sistem geri yükleme noktası varsa, Intel RST sürücüsünü kaldırdığınızdan önceki bir noktaya geri dönmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sistem geri yükleme işe yaramazsa, önyükleme onarımını çalıştırmanız gerekebilir. Bu işlemler verilerinizi kaybetmeden sorunu çözebilir. Başarılı olmazsa, bir uzmandan yardım almanız faydalı olabilir. Başarılar dilerim.

Geri