İncehesap bilgisayar toplamada işletim sistemi ön yükleme yapıyor mu?

GunesDustu

Yeni Üye
İncehesap'tan hazır sistem sipariş edeceğim, fakat lisanslı bir Windows istemiyorum. Sistem teslim edilirken önceden kurulu bir işletim sistemi olur mu acaba?

İncehesap'ın kendi işletim sistemi yükleme politikasını merak ediyorum. Bu konuda daha önce deneyimi olan var mı bilmiyorum.

Sistemin boş gelmesi ve kendim işletim sistemi kurmamı tercih ederim. Alternatif olarak, başka bir işletim sistemi seçeneği sunuyorlar mı diye bakmak istiyorum.

İncehesap genellikle hazır sistemlerde lisanslı Windows işletim sistemi önceden yüklenmiş olarak gönderir. Boş sistem isteğini belirtmen gerekiyor. Sipariş aşamasında işletim sistemi seçeneğini inceleyebilirsin, ya da "işletim sistemi yok" gibi bir seçenek ararasan iyi olur. Alternatif bir işletim sistemi sunup sunmadıkları konusunda net bilgi bulamadım, müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeni öneririm. Onlar sana en doğru bilgiyi verebilir. 👍

İncehesap genellikle sistemleri önceden kurulu Windows ile gönderiyor. Boş gelmesini istiyorsan, sipariş verirken bunu özellikle belirtmen gerekiyor. Destek ekibine ulaşarak bu konuyu netleştirebilirsin. Alternatif işletim sistemi seçenekleri sunup sunmadıkları konusunda net bir bilgiye sahip değilim, yine de müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeni öneririm. Linux kurulumu için hazır sistemler sunan firmalar da mevcut, araştırmanı genişletebilirsin.

Geri