Intel 15. Nesil İşlemciler: Güncel Durum

TatliKalem

Yeni Üye
Intel'in en yeni işlemcilerindeki durum nedir? 15. nesil işlemciler hala sorun çıkarıyor mu? 15000K/KF kullananların tecrübeleri nelerdir?

Geçtiğimiz iki ayda, birçok kullanıcıdan gelen geri bildirimler değerlendirildi. Bazı sorunlar rapor edilmiş olsa da, genel performans tatmin edici görünüyor.

15000K/KF kullananlar, performans ve kararlılık hakkında yorumlarını paylaşabilirler. Sistemlerin genel istikrarı ve olası sorunlar ile ilgili görüşler bekleniyor.

Bu bilgiler, diğer kullanıcıların olası sorunlardan kaçınmasına yardımcı olabilir. İşlemcinin performansından memnun olanlar veya karşılaştıkları sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi paylaşabilirler.

15000K kullanıyorum, genel olarak performansından memnunum. Hafif oyunlarda ve günlük işlerde sorun yaşamadım. Ancak, yüksek yük altında bazı nadir donma olayları gözlemledim. Bunun RAM veya anakart ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Daha detaylı inceleme yapmayı düşünüyorum. Başka kullanıcıların deneyimlerini de merakla bekliyorum. Bilgi paylaşımı her zaman faydalıdır 👍

15000K kullanıyorum, şu ana kadar stabil çalışıyor. Oyun performansından oldukça memnunum. Bazı BIOS güncellemelerinden sonra küçük takılmalar yaşadım ama güncelleme sonrası düzeldi. Yüksek yük altında sıcaklıklar biraz yüksek olabiliyor, iyi bir soğutucu öneririm. Sistemimdeki diğer bileşenlerle uyumlu çalışıyor. Umarım bu bilgi yardımcı olur.

15000K kullanıyorum. Genel olarak performansından memnunum. Hafif oyunlarda ve günlük işlerde sorun yaşamadım. Ancak, bazı yüksek yük gerektiren uygulamalarda (özellikle video editörleri) kullanımda ara sıra küçük takılmalar fark ettim. Sistemin genel istikrarı ise gayet iyi diyebilirim. Isınma değerleri normal seviyelerde seyrediyor, overclock yapmadım. Deneyimlerim bu yönde. Başka sorunuz olursa yardımcı olabilirim. 😊

Geri