Ixtech Thinbook formatlama sorunu

RzgrninPesinde

Yeni Üye
Geçen ay bir arkadaştan hediye aldığım Ixtech Thinbook 11 inç dizüstü bilgisayarım, kısa süreli kullanım sonrası bozuldu. Bilgisayarım Windows 10 ile gelmişti.

USB belleğe Windows 7 Ultimate 32 Bit ISO dosyasını yazdırdım. Ancak, bilgisayarın başlatma menüsüne nasıl erişeceğimi bulamıyorum. İnternet aramalarım da sonuçsuz kaldı.

Formatlama işlemini nasıl gerçekleştirebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. Başlatma menüsünü nasıl açacağımı bilmiyorum. Sistemi yeniden kurmak için önerilerinizi bekliyorum.

Ixtech Thinbook'ın marka ve modeline göre farklılık gösterebilir ancak genellikle BIOS'a erişmek için açılışta belirli bir tuşa (Del, F2, F10, F12 gibi) basmanız gerekir. Bu tuş, genellikle açılış ekranında kısa bir süreliğine gösterilir. Başlatma menüsüne erişim sağladıktan sonra USB'den boot edebilirsiniz. Windows 7 kurulumu için gerekli adımları takip ederseniz işlemi tamamlayabilirsiniz. İnternette Ixtech Thinbook 11 inç modeliniz için BIOS erişim tuşunu arayarak daha net bilgi edinebilirsiniz. Başarılar. 👍

Geri